Vuoden aktiiviksi Piia Aaltonen

28.2.2019

Vuoden Aktiivi -titteli jaettiin myös yhdistyksen vuosikokouksessa sunnuntaina 24.2. Vuoden aktiivi -titteli luovutetaan jäsenelle, joka on aktiivisesti toiminut yhdistyksen ja heelereiden hyväksi. Tällä kertaa kunnian sai tehokas ja toimeen tarttuva ideanikkari Piia Aaltonen!

Piia on ehtinyt ”yhdistysuransa” aikana tehdä jo vaikka mitä! Piia on toiminut yhdistyksen sihteerinä vuosina 2015-2018, rahastonhoitajana vuodesta 2016 asti (ja jatkuu edelleen), hallituksen jäsenenä 2016-2018, leiritoimikunnassa 2015-2017 ja lehtitoimikunnassa vuodesta 2015 asti. Lisäksi Piia on ollut käynnistämässä yhdistyksen osallistumista Koiramessujen Rotutorille, operoinut heeler-tekstiilien kimppatilausta ja toiminut muutaman vuoden ajan yhdistyksen somekanavien ylläpitäjänä. Piian toimesta yhdistyksen pankki, jäsenohjelma ja kirjanpito-ohjelma on myös vaihtunut (parempaan tietysti ).

Piian kertoman mukaan yksi isoimmista hommista on ollut saattaa yhdistyksen kokouspöytäkirjat koko historian ajalta digitaaliseen muotoon eli skannata kaikki vanhat kokouspöytäkirjat tiedostoiksi.

Hallitus kiittää Piia ahkeruudesta, postivisuudesta ja innosta kehittää ja ideoida asioita yhdistyksen ja jäsenistön hyväksi!