JÄSENEKSI

Jäsensihteeri

Jos sinulla on kysyttävää liittyen jäsenetuihin, Heeler Harrastajat -lehtesi ei ole löytänyt perille tai jäsenmaksusi kanssa on jotain ongelmia, ota yhteyttä jäsensihteeriin.
heeler.jasensihteeri(at)gmail.com

Yhdistyksen posti:  

c/o Sanna Samio-Karine
Karjamaantie 99, 05430 Nuppulinna


Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksu kattaa aina kuluvan vuoden. Jäseneduista ja maksun suorittamisesta tarkemmin alempana.

JÄSENLAJIHINTAMIHIN OIKEUTTAA
Vuosijäsen27€Täysjäsenyys
Kaikki yhdistyksen jäsenedut
Nuorisojäsen (alle 18v)¹27€
Ainaisjäsen270€
Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen12€
Perhejäsen12€Yhdistyksen tarjoamat edut lukuun ottamatta Heeler Harrastajat -lehteä. Samassa osoitteessa on asuttava SLHY ry:n täysjäsen!
Liittymismaksu 10€
Koskee kaikkia uusia jäseniä paitsi kasvattajan ilmoittamia pennunostajia.

Liittymismaksu on maksettava myös silloin, jos jäsenyys on päässyt katkeamaan. Näin käy siinä tapauksessa, että esimerkiksi vuonna 2017 jäsenenä ollut henkilö on jättänyt suorittamatta vuoden 2018 jäsenmaksun.

HUOMIOI! Kun ostat lancashire heeler-pentusi Suomen lancashire ry:n sitoumuskasvattajalta, hän liittää Sinut yhdistyksen jäseneksi (kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen) ja maksaa puolestasi ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. 

Nuorisojäsenien tapauksessa pyydetään, että jäsen vielä ilmoittaisi jäsensihteerille syntymäaikansa, jotta jäsenlaji päivittyy automaattisesti vuosijäseneksi sinä vuonna, kun jäsen on täyttänyt 18 vuotta. Jäsenetuihin tai muuhun vastaavaan kyseinen jäsenlajin muutos ei vaikuta lukuun ottamatta äänioikeuden saamista yhdistyksen jäsenkokouksissa; nuorisojäsenillä ei ole kyseistä äänioikeutta.
Suomen Lancashire Heeler -yhdistyksen jäsenedut

  • Heeler Harrastajat –lehti, 4 nroa/vuosi
  • ilmoitukset Heeler Harrastajat –lehteen jäsenhinnoin
  • oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhinnalla
  • neuvontapalveluJäsenmaksun suorittaminen – vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku lähetetään jäsenille alkuvuodesta ensisijaisesti sähköpostilla. Jäsenmaksu maksetaan laskun ohjeiden mukaan. Maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen sääntöjen määräämässä ajassa varmistat jäsenyytesi voimassaolon, äänioikeutesi yhdistyksen jäsenkokouksissa ja oikeuden jäsenetuihin.


Jäseneksi liittyminen – uudet jäsenet

Uudet ja uudelleen liittyvät jäsenet

Yhdistykseen liityttäessä täytetään jäsenanomuskaavake. Yhdistys lähettää laskun ja hakemus käsitellään kun maksu suoritettu.

Kaavake on tarpeen myös uudelleen yhdistykseen liittyviltä, vaikka sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti olivat samat kuin aiemmin.

Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen

Suomen Lancashire heeler yhdistyksen sitoumuskasvattajat liittävät  kasvattiensa omistajat yhdistyksen jäseniksi ja maksavat heidän ensimmäisen jäsenyysvuotensa pennunostajajäsenmaksun. Yhdistys lähettää kasvattajalle laskun pennunostajien jäsenmaksuista.

Jäsenten hyväksyminen

Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemukset menevät jäsensihteerin kautta.