JÄSENEKSI


Suomen Lancashire Heeler -yhdistyksen jäsenedut

  • Heeler Harrastajat –lehti, 4 nroa/vuosi
  • ilmoitukset Heeler Harrastajat –lehteen jäsenhinnoin
  • oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhinnalla
  • neuvontapalvelu

BERRYOMG

BERRYOMG tarjoaa SLHY:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista vuoden 2024 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta (BERRYOMG: Tehokkaat ja luonnolliset marjaöljyt koirille & kissoille) alennuskoodilla, joka löytyy jäsensivujen puolelta.


Jäsenmaksun suorittaminen – vanhat jäsenet

Jäsenmaksulasku lähetetään jäsenille alkuvuodesta ensisijaisesti sähköpostilla. Jäsenmaksu maksetaan laskun ohjeiden mukaan. Maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen sääntöjen määräämässä ajassa varmistat jäsenyytesi voimassaolon, äänioikeutesi yhdistyksen jäsenkokouksissa ja oikeuden jäsenetuihin.


Jäseneksi liittyminen – uudet jäsenet

Uudet ja uudelleen liittyvät jäsenet

Yhdistykseen liityttäessä täytetään jäsenanomuskaavake. Yhdistys lähettää laskun ja hakemus käsitellään kun maksu suoritettu.

Kaavake on tarpeen myös uudelleen yhdistykseen liittyviltä, vaikka sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti olivat samat kuin aiemmin.

Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen

Suomen Lancashire heeler yhdistyksen sitoumuskasvattajat liittävät  kasvattiensa omistajat yhdistyksen jäseniksi ja maksavat heidän ensimmäisen jäsenyysvuotensa pennunostajajäsenmaksun. Yhdistys lähettää kasvattajalle laskun pennunostajien jäsenmaksuista.

Jäsenten hyväksyminen

Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Hakemukset menevät jäsensihteerin kautta.