Uutta kotia etsii

3 uutta kotia etsivää aikuista heeleriä.

________________________________________________________

Daamin Mylady Winter ”Bailey” 

Etsimme uutta kotia 5v naarasheelerillemme Baileylle (s. 21.3.2018). 

Bailey on leikattu ja perusterve, luonteeltaan iloinen ja aktiivinen, mutta hieman varautunut. Sopii parhaiten lapsettomaan kotiin.

Luovumme Baileystä, kun kerrostaloasuminen lasten ja toisen heelerin kanssa on osoittautunut stressaavaksi hänelle. 

Yhteydenotot Patrik, 050 354 8947

________________________________________________________

Blastwave Wizard Merlin

6-vuotias leikkaamaton uros.

Perheeseemme on tullut tilanne, että joudumme luopumaan pitkän harkinnan jälkeen maailman rakkaimmasta koirasta. 

 Rakastaa läheisyyttä ja on aina valmis kaikkeen puuhaan missä saa olla mukana. Ei sovellu pikkulapsiperheeseen, eikä muiden urosten kaveriksi. Eroahdistusta esiintyy, joten ei myöskään kerrostaloon.

Yhteydenotot merih.heinonen@gmail.com

________________________________________________________

Pinpoint Phantom ”Pepsi” 

Pepsi etsii perheensä elämäntilanteen muuttuessa uutta kotia maalta.

Pepsi on kastroitu uros, joka on syntynyt 18.8.2014. Luonteeltaan Pepsi on avoin, iloinen, reipas ja ennen kaikkea lapsiystävällinen koira. Pepsi tulee toimeen myös kissojen ja hevosten kanssa ja suhtautuu myönteisesti toisiin koiriin. Pepsille on tärkeää päästä osallistumaan perheensä kanssa kaikkeen tekemiseen. Pepsistä saat seuraksi aktiivisen harrastuskaverin tai täydellisen sohvaperunan. Myös matkustaminen kaikenlaisilla vempeleillä sujuu mutkitta, mainittakoon esimerkkinä vaikkapa kaivuri, vesijetti, polkupyörä ja sähkömopo.

Toivomme Pepsille kotia maaseutumaisesta rauhallisesta ympäristöstä. Pepsistä ei ole eläjäksi kerrostaloon tai rivitaloon, sillä ulkoa sisälle kantautuvat äänet saavat Pepsin stressaantumaan ja herättävät vahti- ja puolustautumisvietin, jonka Pepsi tuo esille murisemalla ja haukahtelulla. Myös leikkitilanteissa Pepsi jää herkästi haukkumaan. Pepsi tarvitsee viljattoman ruuan epäiltyjen cecs -kohtausten välttämiseksi, muutoin on perusterve.

Pepsi on hyvin peruskoulutettu ja motivoituu (ahne) ruualla ja on nopea oppimaan.

Mikäli sinulla olisi tarjota Pepsille koti, olethan yhteydessä Jenni Siipola (Viitasaari) puh. 040 416 4687 iltaisin tai whatsapp.