Ansiomerkit

Vuonna 2022 Suomen Lancashire Heeler -yhdistys ry juhli 20. toimintavuottaan ja aloitti tavan jakaa ansiomerkkejä kiitokseksi ihmisille, jotka ovat toimineet vuosien varrella yhdistyksen avainhenkilöinä, tai muuten erityisen suurella panoksella antaneet aikaansa ja osaamistaan yhdistyksemme hyväksi.


Viimeisen 20 vuoden aikana moni henkilö on antanut aikaansa ja osaamistaan Suomen Lancashire Heeler-yhdistyksen toimintaan ja sen tukemiseen. Tavallaan on jopa väärin puhua "toiminnan tukemisesta" koska nämä ihmiset ovat koko toiminta. Ei ole aktiivista yhdistystä ilman toimihenkilöitä ja aktiiveja. Osa työstä on näkyvämpää ja osa tehdään enemmän kulisseissa. Kiitos tämän työn, meillä on mm. heelereitä tuotu Suomeen, oma yhdistys pystyssä, vuosittaisia tapahtumia, oma lehti, terveystukimuksia ja jalostusasiantuntijuutta.

Pisteiden kertyminen: 
Vuonna 2022 ansiomerkit jaettiin ensimmäisen kerran perustuen vuosikirjoista ja -kertomuksista kerättyyn tietoon yhdistyksen historiasta ja avainhenkilöistä (kuten lehden ja vuosikirjan toimittajista, jalostustoimikunnasta, leiritoiminnan/erikoisnäyttelyn järjestämisestä, puodin pyörittämisestä, jäsensihteereistä, rahastovastaavista, hallituksen jäsenistä ja puheenjohtajista, ja keräten tietoa muusta poikkeuksellisesta työstä yhdistyksen hyväksi.)

Yhdestä avaintoimesta saa pisteen per vuosi, ja jos henkilö toimi yhtenä vuonna kahdessa merkittävässä roolissa, saa hän tästä kaksi pistettä jne. Vuonna 2022 ansiomerkit jaettiin 2021 vuoteen asti kerätyillä tiedoilla.

Tiedon tarkentaminen:
Mikäli sinulla on tietoa yhdistyksen avainhenkilöhistoriasta menneiltä vuosilta, tarkentaisimme mielellämme tietojamme avullasi. Voit kertoa omasta tai jonkun muun osallistumisesta yhdistyksen toimintaan tämän lomakkeen (tulossa 27.7.) kautta. Saat meillä olevan tiedon rooleistasi pyytämällä sähköpostitse heeler.yhdistys@gmail.com. Näin tietoja päivittämällä saamme samalla mahdollisuuden palkita niitä ansioituneita henkilöitä, jotka tiedon puutteen takia ovat jääneet aiemmin palkitsematta.

Ansiomerkkien luokat:
Kultainen ansiomerkki jaetaan yli 15 aktiivivuodesta tai erittäin poikkeuksellisesta teosta yhdistyksemme hyväksi.

Hopeinen ansiomerkki jaetaan yli kymmenestä aktiivivuodesta yhdistyksen avainhenkilöinä tai muuten erityisen suuresta panoksesta yhdistyksemme hyväksi.

Pronssinen ansiomerkki jaetaan yli viidestä aktiivivuodesta yhdistyksessä tai muuten erityisen suurella panoksella mukana olleille.


Vuonna 2022 ansiomerkit jaettiin 20. juhlavuoden erikoisnäyttelyn illallisella. Kuvassa ansionmerkin saaneita aktiiveja, jotka osallistuivat illalliselle. Ylärivi vasemmalta: Eeva Teräväinen, Tiina Sundholm, Sanna Samio-Karine, Sari Polvinen, Anna Floman, Pia Markkanen, Lasse Myllylä, Eeva Tuomisto Alarivi vasemmalta: Marketta Lähdekorpi, Anna Kulmakorpi, Julia Vanhapaasto, Piia Aaltonen Kuva: Piia Aaltonen


Kultaisen ansiomerkin on saanut: 
Marketta Lähdekorpi
Anna Floman
Pia Markkanen
Sari Polvinen
Ulla Tommila
Eeva-Maija Lehtinen

Hopeisen ansiomerkin on saanut:
Piia Aaltonen
Anna Kulmakorpi
Eeva Teräväinen
Julia Vanhapaasto
Maarit Mäkinen
Lasse Myllylä
Natasha Sihvonen
Mia Ridderstad
Auli Kiminki
Marjukka Mäkinen

Pronssisen ansiomerkin on saanut:
Eeva Tuomisto
Eva Stadius
Sanna Samio-Karine
Anni Kulmala
Jone Järvi
Päivi Eerola
Teija Salomaa
Virpi Kokkila
Irene Kiuru
Marjo Äijälä
Tuija Hatakka
Eija Kansanaho-Palonen
Kati Hämäläinen
Kirsi Kotisaari
Soile Sainio
Tiina Sundholm
Tinja Veikkolainen
Anna-Riitta Viro
Heli Varvio
Heta Hassel
Pirjo Pulli
Katariina Mäki