Liity jäseneksi

Valitse maksamasi jäsentyyppi taulukosta. 

Jäsenmaksu kattaa aina kuluvan vuoden. Jäseneduista ja maksun suorittamisesta tarkemmin alempana.

JÄSENLAJIHINTAMIHIN OIKEUTTAA
Vuosijäsen27€Täysjäsenyys
Kaikki yhdistyksen jäsenedut
Nuorisojäsen (alle 18v)¹27€
Ainaisjäsen270€
Perhejäsen12€Yhdistyksen tarjoamat edut lukuun ottamatta Heeler Harrastajat -lehteä. Samassa osoitteessa on asuttava SLHY ry:n täysjäsen!
Liittymismaksu 10€
Koskee kaikkia uusia jäseniä paitsi kasvattajan ilmoittamia pennunostajia.


Liittymismaksu on maksettava myös silloin, jos jäsenyys on päässyt katkeamaan. Näin käy siinä tapauksessa, että esimerkiksi vuonna 2022 jäsenenä ollut henkilö on jättänyt suorittamatta vuoden 2023 jäsenmaksun.

HUOMIOI, jos ostat heeler-pentusi Suomen Lancashire Heeler ry:n sitoumuskasvattajalta, hän liittää Sinut yhdistyksen jäseneksi ja maksaa ensimmäisen vuoden jäsenmaksun puolestasi. 

Nuorisojäsenien tapauksessa pyydetään, että jäsen vielä ilmoittaisi jäsensihteerille syntymäaikansa, jotta jäsenlaji päivittyy automaattisesti vuosijäseneksi sinä vuonna, kun jäsen on täyttänyt 18 vuotta. Jäsenetuihin tai muuhun vastaavaan kyseinen jäsenlajin muutos ei vaikuta lukuun ottamatta äänioikeuden saamista yhdistyksen jäsenkokouksissa; nuorisojäsenillä ei ole kyseistä äänioikeutta.


Täytä jäsenen nimi, lähi- ja postiosoite sekä sähköpostiosoite. Yhdistys lähettää laskun ja hakemus käsitellään kun lasku maksettu. Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla. Jos lasku halutaan toimitettavaksi postilla, ilmoita siitä jäsensihteerille. Yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.


Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tietosi kirjataan yhdistyksen jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin rekisteriselosteeseen voit tutustua alla.