Suomen Lancashire Heeler klubben

Välkommen till föreningssidan för lancashire heeler i Finland. Här hittar du uppgifter om aktuella händelser, om föreningen, och om rasen lancashire heeler. Avsikten med sidorna är att mångsidigt betjäna alla som har intresse för rasen. Det är förbjudet att kopiera bilder utan tillstånd.

Föreningen Suomen Lancashire Heeler grundades 24.11.2002 och registrerades 28.8.2003. Föreningen representeras i Finska Kennelklubben av Finlands Sällskapshundförening rf, vars medlem vår förening blev år 2004. I början av år 2008 hade vår förening ca 160 medlemmar.

Medlemstidningen utkommer fyra gånger om året. I årsredovisningen publiceras registreringar, hälso – och statisktikuppgifter om rasen. Sammanfattad statistik om lancashire heeler finns nästan i realtid på Kennelklubbens internetsidor för avel, adressen är http://jalostus.kennelliitto.fi.

Verksamheten i den finska heelerföreningen täcker hela landet. Tillsvidare har vi arrangerat olika evenemang som t.ex sommarläger, bekantskap med olika tävlingsgrenar och lillajuls fest.

Vi vill önska alla nya medlemmar välkomna till föreningen. Om medlemskap får du veta mera på våra föreningssidor.