Jäsensihteeri

Jos sinulla on kysyttävää liittyen jäsenetuihin, Heeler Harrastajat -lehtesi ei ole löytänyt perille tai jäsenmaksusi kanssa on jotain ongelmia, ota yhteyttä jäsensihteeriin.
heeler.jasensihteeri(at)gmail.com

Yhdistyksen posti:  

Suomen Lancashire Heeler -yhdistys ry 

c/o Sanna Samio-Karine
Karjamaantie 99, 05430 Nuppulinna


Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksu kattaa aina kuluvan vuoden. Jäseneduista ja maksun suorittamisesta tarkemmin alempana.

JÄSENLAJIHINTAMIHIN OIKEUTTAA
Vuosijäsen27€Täysjäsenyys
Kaikki yhdistyksen jäsenedut
Nuorisojäsen (alle 18v)¹27€
Ainaisjäsen270€
Kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen12€
Perhejäsen12€Yhdistyksen tarjoamat edut lukuun ottamatta Heeler Harrastajat -lehteä. Samassa osoitteessa on asuttava SLHY ry:n täysjäsen!
Liittymismaksu 10€
Koskee kaikkia uusia jäseniä paitsi kasvattajan ilmoittamia pennunostajia.

Liittymismaksu on maksettava myös silloin, jos jäsenyys on päässyt katkeamaan. Näin käy siinä tapauksessa, että esimerkiksi vuonna 2017 jäsenenä ollut henkilö on jättänyt suorittamatta vuoden 2018 jäsenmaksun.

HUOMIOI! Kun ostat lancashire heeler-pentusi Suomen lancashire ry:n sitoumuskasvattajalta, hän liittää Sinut yhdistyksen jäseneksi (kasvattajan ilmoittama pennunostajajäsen) ja maksaa puolestasi ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. 

Nuorisojäsenien tapauksessa pyydetään, että jäsen vielä ilmoittaisi jäsensihteerille syntymäaikansa, jotta jäsenlaji päivittyy automaattisesti vuosijäseneksi sinä vuonna, kun jäsen on täyttänyt 18 vuotta. Jäsenetuihin tai muuhun vastaavaan kyseinen jäsenlajin muutos ei vaikuta lukuun ottamatta äänioikeuden saamista yhdistyksen jäsenkokouksissa; nuorisojäsenillä ei ole kyseistä äänioikeutta.