Lehti etsii taittajaa ja toimittajaa 1.1.2023 alkaen

20.9.2022

Heeler Harrastajat-lehti etsii tuoreita voimia toimitukseen, TAITTAJAA JA TOIMITTAJAA

Lehti tarjoaa heeler-yhdistyksen jäsenille neljästi vuodessa laajan lukupaketin, johon toimituksen tiimillä pyrimme löytämään juuri heelerin omistajia kiinnostavia aiheita ja näkökulmia. Lehteä tehdään vapaaehtoisvoimin, toimikuntien ja jäsenistön avustuksella. 

Taittaja 
Taittaja kokoaa teksteistä, kuvista ja ilmoituksista valmiin lehden ja suunnittelee sen ulkoasun. Tehtävässä tarvitaan visuaalista silmää sekä mieluusti kokemusta taittamisesta ja tarvittavista ohjelmista. Yhdistys tarjoaa käyttöön taitto-ohjelman ja tarvittaessa tukea sen käyttöön.

Toimittaja 
Kiinnostaako Sinua kirjoittaminen ja koiramaailman asiat heeler harrastajan näkökulmasta? Sinulta löytyy intoa ideoida ja vaikuttaa lehden sisältöön, olet tervetullut Heeler Harrastajat-lehden toimitukseen, kaksikin toimittajaa otetaan mieluusti mukaan. Nämä tehtävät ovat hoidettavissa mistä päin Suomea tahansa. Voit toteuttaa omia julkaisuideoitasi ja kehittää taitojasi. Valmis lehti on aina näkyvä kiitos tekijälleen. 

Ota yhteyttä lehden toimitukseen heeler.harrastajat(ät)gmail.com tai lähesty rohkeasti suoraan toimituksen, yhdistyksen hallituksen jäseniä tai oman alueesi yhteyshenkilöä. 

HEELER HARRASTAJAT lehtitoimikunta
Marketta Lähdekorpi, vastaaja toimittaja
Tinja Veikkolainen, toimitussihteeri
Maarit Mäkinen, taitto
Anna Ekman, toimittaja
heeler.harrastajat(ät)gmail.com