Yhdistys jakoi ansiomerkkejä 20-vuotisen historian ajalta

14.7.2022

Tänä vuonna SLHY ry juhlii 20. toimintavuottaan. Juhlavuosi on hyvä hetki sekä tutkia historiaamme että luoda uusia perinteitä. Siksi yhdistyksen hallitus päätti tänä vuonna aloittaa tavan kiittää ja palkita ihmisiä, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon yhdistyksen toiminnan hyväksi. 

Vuonna 2022 ansiomerkit jaettiin 20. juhlavuoden erikoisnäyttelyn illallisella. Kuvassa ansionmerkin saaneita aktiiveja, jotka osallistuivat illalliselle. Ylärivi vasemmalta: Eeva Teräväinen, Tiina Sundholm, Sanna Samio-Karine, Sari Polvinen, Anna Floman, Pia Markkanen, Lasse Myllylä, Eeva Tuomisto Alarivi vasemmalta: Marketta Lähdekorpi, Anna Kulmakorpi, Julia Vanhapaasto, Piia Aaltonen Kuva: Piia Aaltonen

Viimeisen 20 vuoden aikana moni henkilö on antanut aikaansa ja osaamistaan Suomen Lancashire Heeler-yhdistyksen toimintaan ja sen tukemiseen. Tai on jopa väärin sanoa "toiminnan tukemiseen" koska nämä ihmiset ovat se toiminta. Ei ole aktiivista yhdistystä ilman toimihenkilöitä ja aktiiveja. Osa työstä on näkyvämpää ja osa tehdään enemmän kulisseissa. Kiitos kaiken tämän työn, meillä on mm. heelereitä tuotu Suomeen, oma yhdistys pystyssä, vuosittaisia tapahtumia, oma lehti, terveystukimuksia ja jalostusasiantuntijuutta.

Hallituksessa keräsimme tietoa 20 vuoden ajalta vuosikirjoista ja -kertomuksista yhdistyksen avainhenkilöistä. Tehtävä osoittautui laajaksi ja haasteelliseksi, ja tiedostamme, että moni ei vielä tänä vuonna saa ansaitsemaansa palkintoa tiedonpuutteemme takia.

Siksi pyydämmekin entisiä ja nykyisiä toimihenkilöitä ja heidän ystäviään kertomaan yhdistyksen historiasta, ja mitä eri ihmiset ovat vuosien varrella tehneet. Lisää tietoa palkintojen määräytymisestä löydät täältä

Tiedon puutteesta huolimatta haluamme tässä kohtaa kiittää niitä ihmisiä, joiden tiedämme toimineen poikkeuksellisen aktiivisesti yhdistyksen historiassa ja nykypäivässä.

Juhlavuoden erikoisnäyttelyn juhlaillallisella 2.7.2022 jaettiin ensimmäiset ansiomerkit. Ansiomerkin saajia oli juhlaillallisella ilahduttavan monta! Heille, jotka eivät osallistuneet erikoisnäyttelyn juhlaillalliselle lähetetään kiitokset postitse. 

Hallitus toivoo tästä kehittyvän vuosittainen perinne, jolla kiitetään ihmisiä kertyneistä aktiivivuosista yhdistyksen toiminnassa.

Symbolinen palkinto ansioitumisesta on yhdistyksen logolla koristeltu rintamerkki, joita on kolme erilaista (kultainen, hopea ja pronssinen).

Kultainen ansiomerkki jaetaan yli 15 vuoden aktiivisuudesta tai erittäin poikkeuksellisesta teosta yhdistyksen hyväksi. Tämä korkein kiitos on annettu seuraaville henkilöille vuonna 2022:

Marketta Lähdekorpi
Anna Floman
Pia Markkanen
Sari Polvinen
Ulla Tommila
Eeva-Maija Lehtinen

Hopeinen ansiomerkki jaetaan yli 10stä aktiivivuodesta yhdistyksen avainhenkilöinä tai muuten erityisen suuresta panoksesta yhdistyksemme hyväksi. Tämä kiitos on annettu seuraaville henkilöille vuonna 2022:

Piia Aaltonen
Anna Kulmakorpi
Eeva Teräväinen
Julia Vanhapaasto
Maarit Mäkinen
Lasse Myllylä
Natasha Sihvonen
Mia Ridderstad
Auli Kiminki
Marjukka Mäkinen

Pronssinen ansiomerkki jaetaan yli viidestä aktiivivuodesta yhdistyksessä tai muuten erityisen suurella panoksella mukana olleille. Tämä kiitos on annettu seuraaville henkilöille vuonna 2022:

Eeva Tuomisto
Eva Stadius
Sanna Samio-Karine
Anni Kulmala
Jone Järvi
Päivi Eerola
Teija Salomaa
Virpi Kokkila
Irene Kiuru
Marjo Äijälä
Tuija Hatakka
Eija Kansanaho-Palonen
Kati Hämäläinen
Kirsi Kotisaari
Soile Sainio
Tiina Sundholm
Tinja Veikkolainen
Anna-Riitta Viro
Heli Varvio
Heta Hassel
Pirjo Pulli
Katariina Mäki

Kiitos kaikille osaamistaan ja aikaansa yhdistyksen toimintaan antaneille!