Uusi SLHY ry:n kasvattajasitoumus lähetetty kasvattajille allekirjoitettavaksi

29.12.2021

Suomen Lancashire Heeler -yhdistys ry:n kasvattajasitoumus on uudistettu ja on nyt vuoden 2022 alusta voimaan tulevien JTO:n ja PEVISA:n kanssa yhteensopiva. Uusi kasvattajasitoumus on hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa 21.2.2021.

Uusi kasvattajasitoumus on päivitetty yhdistyksen kotisivuille sekä lähetetty sähköpostitse täytettäväksi ja allekirjoitettavaksi sitoumuskasvattajille ja kaikille kasvattajille jotka ovat kasvattaneet lancashire heelereitä viimeisen viiden vuoden aikana.

Suomen Kennelliiton syysvaltuusto 28.11.2021 hyväksyi Kennelliiton kasvattajasitoumukseen lisäyksen “Myydessäni koiran teen siitä kirjallisen molemmille osapuolille kohtuullisen sopimuksen käyttäen ensisijaisesti Kennelliiton vakiosopimsulomakepohjaa. Samoin teen luovuttaessani koiran sijoitukseen. Jalostustoimikunta päivitti ylläolevan lauseen lancashire heelereiden kasvattajasitoumukseen (kohta 2.).

Vanhan kasvattajasitoumuksen voimassaolo lakkaa 31.12.2021, joten muistathan palauttaa lomakkeen perjantaihin 31.12.2021 mennessä jalostustoimikunnan sähköpostiin heeler.jalostustoimikunta@gmail.com.

Vuoden 2022 alussa lähetetään kaikille kasvattajasitoumuksen allekirjoittaneille

  • mustakantinen uudella sitoumuskasvattajalogolla varustettu sitoumuskasvattajavihko
  • yhdistyksen uusi kuulakärkikynä
  • Royal Canin ruokalahjakortti
  • uusi sitoumuskasvattajalogo käytettäväksi kasvattajille julkaisuihin

Uuden kasvattajasitoumuksen allekirjoittaneiden sitoumuskasvattajien yhteystiedot lisätään yhdistyksen kotisivuille vuoden alussa sekä julkaistaan Heeler harrastajat lehdessä.

Toivomme, että kaikki kasvattajat, jotka suunnittelevat kasvattavansa lancashire heelereitä myös tulevaisuudessa, lähtevät mukaan tekemään ja jatkamaan yhdessä aloittamaamme hyvää työtä rodun eteen, sitoutumalla perusasioiden erinomaiseen hoitoon ja olemaan myös sitoumuskasvattaja.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Heeler -kasvatusterveisin

SLHY:n jalostustoimikunta, Pia Markkanen, Sanna Samio-Karine, Eeva Tuomisto, Julia Vanhapaasto, Teija Salomaa, Kea Vennola sekä asiantuntiijajäsenet Anna Floman, Auli Kiminki ja Eeva Teräväinen