SLHY:n sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2024

29.2.2024

Tervetuloa osallistumaan 17.3.2024 Suomen Lancashire Heeler -yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään myös etäyhteydellä. 

Kutsu: Kokoukseen voi osallistua vain jäsenet. Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Voit tutustua aikatauluun ja esityslistaan jäsensivuilla. Jäsenistölle toimitetaan varsinainen kokouskutsu jäsenlehdessä ja jäsensivuilla, sekä lähetetään muistutus sähköpostitse niille, joilla jäsenrekisteristä löytyy sähköpostiosoite. 

Asiakirjat: Kokousasiakirjat on julkaistu vain jäsenille jäsensivujen asiakirjoissa.

Etäyhteys:  Etäyhteyslinkki kokoukseen on julkaistaan Jäsensivuilla, ja on lähetetty edellisenä päivänä sähköpostitse niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa rekisteriimme.

Aika: sunnuntaina 17. maaliskuuta 2024 klo 11:30
Paikka: Haukitie 10 H, 02170 Espoo
Päivän aikataulu: 
11:15  Kokouskahvit tarjolla ja etäkokouksen linjat auki
11:20 Äänioikeuden toteaminen osallistujilta ja valtakirjojen tarkastus (vain paikallaolijat)
11:30 SLHY ry. vuosikokous alkaa

HUOM! Erillinen luento järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Ennen vuosikokouksen alkua tarkastetaan kokousedustajien äänioikeus ja valtakirjat, jotka tulee toimittaa paikalle viimeistään 15 min ennen kokouksen alkua. Valtakirjaa ei voi käyttää etäyhteydellä osallistuttaessa. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä yksi ääni ja lisäksi mahdollisuus käyttää yhden jäsenen puolesta äänioikeutta valtakirjalla. Nuorisojäsenellä ei ole äänioikeutta. Kaikki äänestävät (paikan päällä ja etänä) Yhdistysavaimen kautta eli Jäsensivuilla - etsithän siis kirjautumistunnuksesi hyvissä ajoin esille. Kokouskutsu ja kokousmateriaalit julkaistaan yhdistyksen verkkosivuilla.